fbpx
Overgangsconsulent Noord-Holland

Afspraak inplannen

U bent enkele stappen verwijderd van het maken van een afspraak, daarvoor kunt u de onderstaande toepassing gebruiken. Voordat u een afspraak maakt zouden we het op prijs stellen als u op de hoogte bent van onze tarieven. Ook gaan we ervanuit dat u op de hoogte bent van onze werkwijze en dat u weet wat een consult inhoudt. Mocht het niet lukken om een afspraak te maken, of heeft u een andere vraag, dan kunt u altijd contact opnemen middels het contactformulier.

Vragenlijst

Nadat u een afspraak gemaakt heeft stuur ik z.s.m. een vragenlijst toe. Met de antwoorden uit deze vragenlijst kan ik me voorbereiden op het eerste consult.

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag is de praktijk open van 10.00 tot 17.00 uur

Presentatie/workshop/programma’s

Er zijn diverse kant en klare presentaties/workshops/programma’s die wij al meerdere keren hebben mogen geven. Dit om goed geïnformeerd en met minder klachten door de overgang te gaan. Zie pagina over de praktijk voor meer informatie.

Voor het aanvragen van een presentatie/workshop kunt u meer informatie vinden op de pagina aanvragen presentatie/workshop.